Wednesday, November 24, 2010

Bintulu for 30 minutes

Bayangkan masa perjalanan dari Mukah ke Bintulu memakan masa lebih kurang 5 jam.. Ulang alik dah 10 jam. Lama giler kan..

Sebab rindu nak datang Bintulu, aku rela ikut family yang ada urusan bank hanya semata-mata untuk tengok view baru Bintulu. Sebab bukan apa, aku teringin pula nak tengok area Tanjung Batu dan Tanjung Kidurung.

Dulu pernah pergi tapi itu 6 tahun yang dahulu.


Bila datang balik, dah banyak benda yang dah berubah.. Bintulu sekarang pun dah makin maju dan orang-orang dekat sana memang ramah dan nampak baik.


Kawasan tanjung pun dah makin cantik..


Tapi malangnya hanya dapat lepak tak sampai satu jam pun.. sebab hari pun dah makin lewat.. Anyway, ada masa nanti harap-harap boleh datang sini lagi.

12 comments:

kakchik@ella said...

Cantek la view dia ryan.

danieLchA2 said...

cantik tmpt dy...if had a time , i want go there to...^^

Nurulain Razak said...

org swak ka?
sy owg swak, dulu tggal di bintulu cmpi drjh 1 pas tuhh pndh jho cmpi skun,, rindu gile nk dtg sne balek....;( slalu blek kg kt kuching..

AmirFX said...

Waaa.. Kacak view d sia.. Gambar last abis pun kacak juak.. yerdehhhh.. haha...

Faizal n Fashitah said...

Lamak kamek sik pegi bintulu.. kin kacak eh. Actually, kitak pandei juak shoot view. If only kitak ada DSLR.. lagik bes hoh XD

Liana Ryan said...

kakchik: thanks^^

Liana Ryan said...

daniel: sila la datang^^

Liana Ryan said...

Nurulain: auk.. org swk.. mek tggl mukah.. sik lama lagi g kch.. sik sabar jak rasa

Liana Ryan said...

faizal n fashitah: mun la ada DSLR.. kelak la ngumpul duit.. kinek broken inda

Liana Ryan said...

amirfx: hehe.. thanks =DD

Call T said...

madah gai aku ila pama kak gai bintulu...
awak k aku ready2 lok :D

Liana Ryan said...

Call T: okay.. no hal ^^