Sunday, December 9, 2012

Personal blog

Entry kali ni aku just nak kongsikan pasal blog aku, blog personal. Biasanya blog personal ni tak mendapat traffic yang tinggi tapi aku tak kisah. kalau orang berebut-rebut nak banyak follower, increase traffic or dapat pendapatan sampingan lebih sikit aku lain sikit kot.. Even nuffnang aku main tempek-tempek jer kat tepi tak harapkan apa-apa dari pelawat. Sebab aku rasa blog personal just cerita pasal kehidupan sendiri jer, daya tarikan pun tak seberapa sangat.

   Tapikan, kan, aku suka cerita pasal kehidupan aku dalam blog ni. Cuma ada sesetengah part tu aku kena rahsiakan juga manalah tahu mengaibkan orang lain kan or mengaibkan diri sendiri secara tak sengaja. Bak kata orang, apa yang kita cerita dekat orang lain melambangkan personaliti diri kita sendiri dan bukannya orang lain.

   Kepada pelawat-pelawat blog aku, aku ucapkan thanks dekat korang semua sebab sudi melawat ke sini, jarang update blog entry pun tak tip top sangat sekadar nak tempek gambar nak tarik perhatian jer. Trend budak sekarang kan.. Mungkin ada sebahagian daripada korang kurang faham apa yang aku luahkan dalam blog, aku sedaya upaya nak tapis dan berkias supaya nanti tak ada yang kecil hati. Haha, sampai ke blog aku masih nak jaga hati orang. Kesimpulannya tak semua benda berjaya terluah tapi tak apalah.. Aku masih okay..




2 comments:

Anonymous said...

Link exchange is nothing else except it is just placing the other person's blog link on your page at suitable place and other person will also do similar in favor of you.

Also visit my web page how to buy a car with bad credit
Also see my web page > buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

This post is priceless. Where can I find out more?

Also visit my site; how to buy a car with bad credit
my web page > buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car