Friday, May 16, 2014

Galaxy Note 3: Special Edition:Rose Gold Black

Keluaran Samsung Galaxy Note 3 ni sebenarnya dah lama dah dari tahun lepas, cuma kali ni yang keluar special edition dengan edisi istimewa dengan 3 gaya warna yang berbeza dari Samsung Note 3 yang biasa. Di Korea sudah dijual dari 4 January 2014 yang lalu. Dari dulu aku memang nak beli Galaxy Note 3 ni tapi disebabkan kekangan duit, Note 2 pun jadilah. Apapun, aku rasa handphone Samsung paling best dari handphone lain disebabkan penggunaan bateri yang jimat berbanding dengan handphone aku yang sebelum ni.


Apa yang membezakan Galaxy Note 2 dan Galaxy Note 3 ni adalah Galaxy Note 3 advanced sikit terutama dari sego S pen dia yang lebih baik dari Note 2. Hari tu ada tengok dia punya casing lebih lain dari yang handphone yang lain. Agaknya susah sikit nak calar kot.

Apapun, nak tengok video pasal special edition ni, silalah klik iklan 


Enjoy~


No comments: