Friday, February 27, 2015

Bila mood gaming sudah sampai


Agak lama dah aku tak update blog, mungkin dah seminggu. Maklumlah, baru-baru ni aku addict main game Cabal. Bukan Cabalsea tapi, Beast Cabal iaitu game yang guna international server dan semua orang dari mana-mana country boleh main.


Kenapa aku lebih sukakan Beast Cabal adalah kerana barang dropnya sangat banyak dan barang yang bukan biasa drop di Cabalsea. Lagipun, kalau cari duit game guna Beast Cabal lebih cepat dapat sampaikan boleh dapat 1b kalau rajin walaupun belum sampai seminggu main game. Beast cabal ni satu yang lainnya dari game Cabal yang lain adalah dia character dia pakai reborn sampai 5000 kali dan sebab tu exp cepat naik.

GM Beast Cabal ni strict, kalau main cheat, dia akan block ip address dan tak ada maaf-maaf gitu. Haha, addict sungguh aku sekarang dan kebetulan semester baru dah buka. Haraplah dapat balance kedua-duanya.

Saja nak letak gambar si kecil ni tidur sambil tengah malam main game 


No comments: